Városnézés, és a kihagyhatatlan motorosbolt Budapest

Még augusztusban voltunk fent Budapesten családostul, a gyerekekkel. Már régóta terveztük, hogy csapjunk egy görbechain-bridge-111326_640 (1) napot, csak elég nehéz volt összehozni.

A program

Annyi mindent meg lehet nézni fent Pesten, hogy nem is igazán tudtuk, hogy hová szeretnénk menni. Persze azért mégis kellett egy útitervet összeállítani, így kénytelenek voltunk összeülni, és megbeszélni, hogy kinek milyen ötlete van, vagy mi tetszene neki?.

Persze ez nagyban függ majd, és változhat is az időjárás függvényében. Hiszen 40 fokban, vagy amik ezen a nyáron voltak még több fokban nem biztos, hogy van kedvünk mondjuk egy kilátóhoz felmászni.

A gyerekek nagyon oda vannak a 3D mozikért, így lehet, hogy egy kora délutáni, mondjuk ebéd utáni programnak az meg is felelne, mert az amúgy is nyugalmas lenne, és árnyékban is lennénk. Sok program merült még fel, még a fürdés is akár. Hét ez még azért majd elválik, mert ha fürdeni is szeretnénk, akkor még azt is vinnünk kell magunkkal, és nem igazán van kedvem cipekedni.

Főbb programokat összeállítottuk, és a többit majd rögtönözzük.

Az utazás

Vonattal mentünk, mert a 3 gyerekkel ez volt a legjobb, és anyagilag is a leggazdaságosabb. Az uszodát végül feladtuk, a fent említett cipekedés miatt. Éppen elég cuccunk volt így is. Persze nem vittünk semmi nagy dolgot, mert megbeszéltük, hogy majd eszünk valamit valahol, de rágcsa, és innivaló így is volt. Persze ez odafelé elfogyott, és szerencsére nem is kellett tovább cipelni.

A programok

Végül sok helyen voltunk. Az időjárás kedvező volt, bár meleg volt, de mégsem 40 fok, így sok helyre el tudtunk menni. A meglévők mellé jutott idő persze a rögtönzött helyekre is. Az egyik ilyen volt egy motorosbolt Budapesten. Mikor elmentünk a hatalmas kirakat mellett, a fiúk teljesen oda voltak ért. Mivel indulás előtt megegyeztünk, hogy elvileg senki nem fogja húznia  száját a másiknak, ha valamit meg szeretne nézni, és nekem sem szabadott. Annak ellenére, hogy én nem igazán rajongok a kétkerekű járgányokért, ez a bolt tényleg csodás volt. Hatalmas, mindenből ezer féle variáció akár a színeket is beleértve.

Csodás napot töltöttünk együtt. Ha jól emlékszem, este 8 után értünk haza valamennyivel, és persze mindenki kellő képen elfáradva esett be az ágyába. Azt hiszem, mindenkinek a kívánsága teljesült, és mindenkinek a kedvére tudtunk tenni.