Társkeresés némi segítséggel

Nemrégiben egy volt kolléganőm, akivel a munkahelyemen rendkívül jó barátságba kerültem, felhívott, hogy néhány szintén volt munkatárssal meglátogatnának az új lakhelyemen, hogy oldják a magányt, amivel a jelenlegi lakóhelyemen küzdöttem. Tökéletes alkalom volt erre a közelgő fesztivál, amelyet a városban rendeznek, hogy kicsit mindannyian kiléphessünk a mindennapok monoton mókuskerekéből.

Az látogatás előtt nem sokkal felhívott a kolléganőm, hogy egyeztethessük az utazás pontos részleteit. Találtuk szállást mindenkinek, ugyanis sajnos az én lakásom nem elég nagy ahhoz, hogy mindenki kényelmesen elférjen, így erre a döntésre jutottunk, illetve abból nem mindig származik jó, ha öt nő egy helyen van összezárva. Ahogy beszéltük át a két napot, amit itt töltenek majd, felmerült a kérdés, hogy mi lenne, ha valamilyen közös pólóban vagy bármilyen közös ruházatban mennénk ki együtt a fesztiválra. Mindenki hangulatát feldobná, és később is tudnánk erre a hétvégére emlékezni. Így egyeztünk meg abban, hogy meglepjük a lányokat egy közös pólóval, és abban leszünk egész este. Mivel a csapatunkban egyikünk sem él párkapcsolatban, így egyértelmű volt, hogy a pólón ennek valamilyen módon meg kellene jelennie, hiszen erre a fesztiválra minden évben nagyon sok fiatal egyedülálló férfi látogat ki.

Némi keresgélés során találtunk rá a lolmarkt.hu/egyedi-polo oldalára, ahol rendkívül színes választék nehezítette meg, hogy letegyük a voksunkat valamelyik mellett. Azt mindenképp tudtuk, hogy rózsaszínű felsőt nem szeretnénk, ugyanis ötből négyen nagyon szeretjük ezt a színt, de egy kolléganőnk semmiképp se lenne hajlandó felvenni. Úgy gondoltuk, a kék megfelelő lehet, hiszen ezt a színt a legtöbben szeretik, és viszonylag könnyen lehet hozzá öltözni. Végül a kék egyik árnyalatára, a türkizre esett a választásunk, mert fiatalos, kellően feltűnő a színe, így könnyen észrevehetőek pólók, ezzel mi is, mint viselői, de mégsem túl harsány. Szerencsére az oldalon elérhető volt ez a szín, és jól harmonizált a rajta lévő zöld felirattal, ami humoros volt és lényegre törő a szinglisségünket illetően. Pozitív észrevételünk volt, hogy a pólóméretet tekintve igen széles a választék, az S-től egészen az XXL méretig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot. A tisztítás könnyedsége is vonzó volt, hiszen egyszerűen ki kell fordítani, és 30-40 fokon a többi ruhával együtt ki lehet mosni. Szerencsénk volt, hiszen ez az ötlet viszonylag későn jutott eszünkbe, az esemény előtt egy héttel, de aggodalomra nem volt semmi ok, ugyanis a szállítási idő csupán 1-2 munkanap. A pólókat tökéletesen olyan minőségben kaptuk meg, ahogy azt a weboldalon ígérték, illetve a szállítás is nagyon pontos volt. A közös pólóknak köszönhetően sok férfinak felkeltettük az érdeklődését, mindenki tetszését elnyerték, a feliratot humorosnak tartották. Csak ajánlani tudjuk az oldalt, ha szeretnél egy olyan pólót, ami egy bizonyos alkalmat frappáns szövegével még inkább emlékezetessé tesz.