Szórakozás babakocsival

A minap egy remek kortárs művész, festménykiállításán jártam. Nagyon vártam már, sokat olvastam, kutattam a művészről, és kíváncsi voltam, hogy az életben látott képei milyen érzéseket és hangulatot vált ki belőlem. Ezek a hétköznap korai esti kikapcsolódó programok, szükségesek az ember életében, hogy a mindennapi monotonitásból kizökkenjen. Új élményekkel, tapasztalásokkal gazdagodik az ember, a szórakozás mindenki számára elengedhetetlen. A hobbynak is időt kell szentelni, mely szórakozás, örömöt biztosít. Engem teljesen kikapcsol és szórakoztat, ha egy kiállításon tudok részt venni, új embereket és a művészt is megismerhetem.

Csodálatos színek és formákat ábrázoltak a képek, teljesen a hatásuk alá kerültem, amikor megláttam egy nagyon színes, kényelmesnek tűnő babakocsit, ami teljesen abba a világba illet, amit a festő a vászonra vetett.

Természetesen egy édes, nagy, csodálkozó szemekkel nézelődő baba ült a babakocsiban, aki ebben a csoda járgányában nagyon jól érezte magát. Az anyukájával szóba elegyedtem, művészet, a jelenlegi kiállítás, valamint ez a remek babakocsi is szóba jött.

Elmondta, hogy ez egy kunert babakocsi, amikor állapotos volt és azon gondolkodtak, hogy melyik babakocsi fajtákat válasszák. Nagyon összetett elvárásaik voltak, hogy mit is szeretnének egy babakocsitól, már a gyermek újszülött korától. Feltételük volt, hogy egy babakocsit szeretnének vásárolni, mely több évig is kiszolgálja az első majd a második gyermeküket is. Egy babakocsi 3 funkcióval a kunert babakocsik, ezeknek az elvárásoknak teljes mértékben megfelelnek.

A kunert babakocsikra egy vázra 3 különböző egységet lehet felszerelni, a kezdeti csecsemő kortól, melyre legalkalmasabb a mózes tartozéka, mely a kórházból kiérkezve rögtön birtokba vehető. Pihe puha belső felülettel teljesen a baba kényelmét szolgálja, 100% pamut belső, teljesen antiallergén, ami egy pici babánál rettentő fontos, hogy ne érintkezzen irritáló felületekkel. Ez a rész rendkívül tágas, a baba még betakarva kis plüss állatokkal körülvéve is kényelmesen elfér.

Ahogy növöget a baba a kunert babakocsik következő ülését lehet használni, persze ez szükséges, ahhoz is, hogy a babát kocsiban tudjuk szállítani az a hordozó rész. Mely nagy kitámasztása is teljes védelmet nyújt minden esetben. A szülők számára rendkívül praktikus ez, mivel csak le kell venni a könnyen összecsukható vázról és azonnal a kocsiba kerülhet a baba, bármely mozgatás/áthelyezés nélkül. Szimplán ezt a hordozót kell a kocsiban a biztonsági övvel bekötni. Újdonsült ismerősöm is nagyon szereti ezt a funkciót, a mindennapjaikban nagyban megkönnyítik a közlekedésüket. És most is ebben a hordozóban nézi csodálkozva a képeket babájuk. Szemmel láthatóan legnagyobb megelégedésére. Az anyuka elmondta számomra, hogy még ennek a hordozónak, egy plusz funkciója is van, hogy ha leteszik otthon a földre, egyfajta hinta funkció lép életbe, és a babájuk könnyen álomba ringatható így.

A következő része ennek a sorozatnak, már nagyobb babáknak való, akik már biztosan ülni tudnak, körülbelül 7-10 hónaposak, a gerincük már stabilan tartja a testüket. Nagyon praktikusan fektethető pozícióba is állítható, ha a baba elszenderedne benne. A gyártók arra is gondoltak, hogy a kis lurkók szeretnek koszosak lenni, ezért a lábtartó egy könnyen tisztítható ECO-bőrből készült, mely lábtartó állítható is a gyermek magasságához igazítva. És mivel már mozgolódnak a gyerekek, egy 5 pontos övet is beszereltek, hogy véletlenül se essenek ki útközben.

Menetiránnyal szemben és háttal is tolhatok a kunert babakocsik.

A könnyed alumínium szerkezete lehetővé teszi, hogy könnyen mozdítható legyen, összecsukva a kocsiban kis helyen elhelyezhető. Rengeteg dolog tartozik még hozzá, ami miatt kunert babakocsik nagyon népszerűek. A nagy méretű bevásárlókosár, pelenkázótáska, szúnyogháló, esővédő, pohártartó mind pluszban jár a babakocsikhoz.

Az anyuka visszaemlékezett, hogy amikor megvették, ezt a szuper babakocsit, online boltból választották ki. remekül tagolt oldal, könnye ki tudtak rajta igazodni. Volt lehetőség, hogy online megrendeljék a babakocsit ezáltal  nem kellett nekik személyesen bemenni a az üzletbe. Mivel olyan remekül van megoldva az oldal, hogy futár szolgálat segítségbe vételével házhoz is szállítják a  kiválasztott babakocsit. E-mailen érdeklődtek a kiválasztott kocsiról és a szállítás feltételeiről, nagyon szívélyesen és segítőkészen álltak hozzájuk.
Nagyon nagy segítség volt ez számukra, hogy a  minden kérdésükre választ tudtak adni. Ez a cég mindig a legújabb és legmodernebb anyagokkal dolgozik, ami nagyon nagy előnye, hogy mindig az élen járnak.
Az oldaluk is zseniális, mivel mindent fényképpel illusztrálnak, legyen az egy babakocsi vagy egy babakocsi tartozék  és remekül leírják a babakocsik paramétereit, és ajánlanak is termékeket kiegészítőként. Ezzel is segítik a szülők választását, és vásárlást is gyorsítják.

Ami az anyukának nagyon fontos volt és számomra is rögtön feltűnt a babakocsi kialakítása és az anyagok, amelyeket a gyártó használt. Színek vidámak és sok évig divatosak maradnak, teljesen kompatibilis színválasztékkal dolgozik kislányok és kisfiúk is tolhatóak bennük születési sorrendtől függetlenül.

A kis művészbarát baba stílusosan már élete kezdete óta.
Az anyuka ezt a céget  és a babakocsit is csak ajánlani tudja mivel, gyorsan megkapta a rendelését követően a babakocsit, minden időpontot tartott a cég, a kiszállításról e-mailben kapott értesítést, majd a futár megérkeztekor telefonhívást kapott, hogy pontosan az e-mailben jelzett időpontban megérkezett. A csomagolása is  olyan volt, hogy egy korcolás nem volt rajta, pont olyan volt, mint a megrendeléskor jelzett képen. Amely a cég megbízhatóságát bizonyítja.