Nekünk fesztivál, gyermekünknek játék baba

Férjemmel amióta megszületett kislányunk nem igazán jártunk ki szórakozni, bulizni a barátainkkal. Hogy őszinte legyek, az is ritkaság számba ment, hogy összeüljünk valakivel akár egy kávéra. Mindenki elfoglalt, és nem csak a saját szabadidőnk rövid, de még az is leszűkül a gyerekkel töltött idővel, na és ezt akkor még egyeztessük össze a barátnőnkkel. Mondhatjuk, hogy egyenlő a lehetetlennel. Így sajnos az utóbbi években ilyen téren elhanyagoltuk egymást. Ám amikor kedvenc zenei együttesünk bejelentette, hogy idén Magyarországon is turnézik, méghozzá egy fesztiválon belül, ami a városban van, egyértelmű volt, hogy mindannyian megyünk. Szerencsére volt időnk jó előre kitervelni, hogy minden terv szerint menjen. Lebeszéltük a nagyikkal a programot, és egy olyan ötletem is támadt, hogy mivel saját magamat is megajándékozom evvel a koncerttel, akkor lányom is kaphat valamit. Persze ebből nem akarok szokást csinálni, de így első alkalommal enyhítő lehet egy új játék, amivel lefoglalja magát addig, amíg nem vagyunk vele. Férjem is egyezett velem, ezért úgy döntöttünk, egyik este, amikor lefektettük kislányunkat, böngészünk a neten a játékok között, így találtunk egy szuper webshopra, ami játékok ezreit kínálja.

A webshopon ezt a sok játékot kiválóan kategóriákba sorolták, majd ezek alkategóriákat is kaptak, ami könnyebbé tette a keresgélést. Ha netalán úgy éreztük volna, hogy a kategóriák szerinti beosztás nem lenne elég, lehetőségünk van a játékok tulajdonságait is szűrni, azaz különböző szűrőket alkalmazni. Ilyen szűrő például az ár szerinti szűrő, ami egy vízszintes egyenesen, két mozgatható kör közötti területen határozza meg a keresettek árát, ahol is a bal oldali a minimum, a jobb oldali pedig a maximum árat jelzi. Mesehős szerint is kereshetünk a találatok között, vagy kiválaszthatjuk, hogy lányoknak vagy fiúknak keresünk játékot. Mi úgy gondoltuk, hogy egy játék baba lesz a tökéletes ajándék kislányunk számára, így miután rákattintottuk a kategóriára, leszűrhettük még a baba méretét is, például 32-37 cm között. Ezt követi a gyártó kiválasztása, ha példának okáért a Hasbro babákat preferáljuk. A keresgélés közben rátaláltam egy olyan játék babára, ami pontosan mása az én gyermekkori Barbie babámnak, így rögtön szimpatikussá vált. Rákattintottunk, jobban megvizsgáltuk és annyira hasonlított kislányunkra, hogy úgy éreztük, mindenképpen őt kell választanunk. A szokásos szőke Barbie helyett barna haja volt, és egy kis lila ruhát viselt, nagyon aranyos volt benne. Éppen ilyen ruhája volt lányunknak is, ugyanis a lila szín a mindene. Egy kis rózsaszín magassarkú cipő és ezüst nyaklánc is ékesítette a babát. Amin meglepődtünk, hogy nagyon jutányos volt az ára, először nem is akartuk elhinni. Emlékszem, az én időmben milyen drágák voltak, és sokat vártam arra, hogy megvegyük a kinézett babát.

Kosárba raktuk a Barbiet, és megrendeltük. Utánanéztünk a szállításnak és mivel GSL futárszolgálatot használnak, nem kételkedtünk, hogy a szállítás gyors és biztonságos lesz. Így is történt, ugyanis pár nap alatt megérkezett a kiválasztott termék.

A fesztivál napján, mikor megérkeztek a nagyik, odaadtuk a babáját, aminek nagyon megörült, már akkor láttam, hogy szerelem volt első látásra. Másnap mikor mentünk érte, a nagyik is tanúsították, hogy teljes volt a lelkesedés a baba iránt. Egész este vele játszott és még együtt is aludtak az ágyban. Ez az elkövetkező hónapokban is így volt. Nagyon szerette babáját, mi pedig ezt a lelkesedést látva, vásároltunk a weboldalról barátnőt a már meglévő Barbie babának, hiszen ilyen jutányos áron sehol máshol nem találtam ennyire szuper ajándékot.