Napelem, vagy szórakozás? Ez itt a kérdés, válasszatok!

Bármennyire is bánom, az élet sajnos nem csak szórakozásból áll. Pedig mindig teszek róla, hogy elég időm legyen szórakozni a barátaimmal, új helyeket fedezünk fel, igyekszünk kreatívan, minőségi időt együtt tölteni, e ez sajnos nem mindig megy.

Most lehet, hogy az egyik döntésem a szórakozás kárára fog menni, de úgy gondolom, megérte. Láttam ugyanis a napelemesrendszerek.info oldalon, hogy van egy napelemes pályázat, ami egy nagyon kedvező hitelt ad.

Ez a napelemes pályázat arról szól, hogy 0% THM-mel, kamatmentesen fel lehet venni egy összeget, amelyet napelemek telepítésére lehet használni. Mivel nekem nagyon is szívügyem a környezetvédelem, ezért nem haboztam. Ajánlatot kértem a napelemesrendszerek.info oldalon, hogy ezt a tervezetet be tudjam nyújtani az MFB felé, és én is megkaphassam ezt a hitelt.

Már rég tervbe van véve a napelem telepítés, csak vártam a jó alkalomra és persze gyűjtenem kellett még hozzá. De ez a hitel már 10% önerővel igénybe vehető, szóval rendelkezésemre állt minden, ami ehhez kell.

Az árajánlat alapján megtudtam, hogy pontosan milyen összeget kellene felvennem ahhoz, hogy a háztartást teljesen árammal ellátó napelemes rendszert tudjunk építtetni.

Mikor minden adat a birtokomban volt arról, hogy pontosan milyen napelemes rendszerre lenne szükségem és ezt mennyibe kerülne kivitelezni, be tudtam nyújtani a kérelmemet az MFB felé, már csak reménykedni tudok, hogy a Magyar Fejlesztési Bank el is fogadja ezt.

Ha pedig elfogadja, kicsit visszább kell vennem a szórakozásból a törlesztők miatt, de ezért szerintem bőven megéri áldozatot hozni.