Laptop nélkül fesztiválozni?

Nem mondom, nem kis pánik uralkodott el nem csak rajtam, de az egész baráti társaságomon, amikor kiderült, hogy a laptopom bemondta az unalmast. Miért? Hát nem azért, mert egy közös prezentációt készítettünk épp az iskolába. A helyzet az, hogy néhány nappal később terveztük közösen megvenni az első fesztiváljegyeket elővételben, és ehhez bizony mindenki laptopjára szükség lett volna. Egyszerre frissítettük volna az oldalt (ami valószínűleg az első percben lefagyott volna a túlterheltségtől), és aki hamarabb be tud jelentkezni, az vette volna meg a jegyeket. Na, de nagy bajban voltunk most, hogy egy laptop kiesett a többi közül, de szerencsére meg tudtuk oldani a problémát.

A kezdeti pánikon sikerült egy idő után úrrá lennünk, és ekkor végre rájöttünk, hogy van még időnk, úgyhogy gyorsan keresni kezdtünk egy laptop szervizt. Amíg mi a Google-t bújtuk, addig Laci barátom megkérdezte a barátnőjét, hogy az ő laptopját honnan szerezték, mert emlékezett rá, hogy azok szervizelést is vállalnak. Amikor nagy nehezen rátaláltak a cégre, egyből a hóna alá csapta a laptopomat, és kiviharzott az ajtón. Utólag mondta csak el, hogy PCMENTOR volt a cég neve, aminek a Pesti üzletét felkereste, és nagyon meggyőzően a tudomásukra hozta, hogy nagyon nagy szükségünk lenne arra, hogy minél hamarabb elkészüljön a laptop. A cégre amúgy is jellemző egyébként, hogy gyorsan dolgoznak, így nem is volt csoda, hogy másnap már mehettünk is a gépért: állítólag csak kisebb hibák voltak benne, de azért alaposan átvizsgálták.

A pánikhelyzetet tehát orvosoltuk, a katasztrófát elhárítottuk, és a hét végén sikeresen meg tudtunk venni a jegyeket. Az egészben egyébként épp az volt a vicces, hogy Laci épp akkor lépett ki az ajtón egyébként a laptopommal, amikor én rátaláltam a pcmentor.hu/lenovo-laptop-szerviz-budapest oldalra, úgyhogy igazából ha vár egy kicsit, akár együtt is mehettünk volna az üzletbe.

A pcmentor.hu/lenovo-laptop-szerviz-budapest oldalon egyébként ti is megtaláltok mindent, ami laptop szervizeléssel kapcsolatban fontos lehet, és ne tévesszen meg az URL címe: nem csak Lenovo laptopokkal foglalkoznak a PCMENTOR-nál!