HR-es pályafutásom alatt sok mindent átéltem, de arra nem gondoltam, hogy fog implantátummal is találkozok

Szeretem a szakmámat, mert egy jó HR-es nem csak jó munkakörnyezetet teremt, hanem ha szükséges gondoskodó szülővé vagy épp lelki doktorrá is változik, hogy az általa felvett munkaerő a lehető legjobb formáját hozza. Sok olyan problémával szembesül az ember, amire eddig nem is gondolt, hogy létezhet, de amikor az arcába kapja, hirtelen nem is tudja, az ember mit szóljon, pedig muszáj a problémát orvosolni.

Pár hete egy anyuka állított be hozzám, hogy vagy szabadságot kell kérnie vagy egy gyors tanácsot, hogy mit tegyen, mert a fia a játszótéren elvesztette a fogát, mert egy hinta kiütötte neki. Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, mert hát nem vagyok én fogorvos, nem tudom ilyenkor mi a helyzet, de szabadságot sem tudok adni, mert már nincs neki és a főnök erősen a körmömre lépne, ha szabad utat adnék neki. Mondta, hogy biztos fog implantátumot kell csináltatni neki, hogy ne nézzen ki nevetségesen a kölyök és ehhez kell a szabi. Zavaromban nem tudtam mit mondani csak azt, hogy a munkaidő végén jöjjön vissza és megbeszéljük az ügyet.fog implantatum

Gyors segítséghez nyúltam, az internet személyében és már rá is kerestem mi is az a fog implantátum és kell-e az egy gyereknek. Böngészésem során rátaláltam egy nagyon korrekt oldalra. Egy budapesti fogászatnak volt az oldala, azaz inkább csak az információs portálja, ahol a különböző szolgáltatásaikról adtak leírást, hogy az olyanok, mint én, akik nincsenek otthon a témában informálódjanak és el tudják dönteni, hogy mire is van szükségük, vagy mit is fognak velük csinálni. Átfogó képet kaptam itt a fog implantátumokról és meg tudtam, hogy gyerekeknek mivel fejlődő szervezet nem szükséges. Észre se vettem, de úgy elment az idő, még böngésztem a különféle fogászati megoldásokat, hogy már kopogtatott ismét az anyuka az ajtómon.

Megmutattam neki az oldalt és informáltam, hogy nincs szükség olyan beavatkozásra, amire ő gondolt, de hogy megnyugodjon, foglaljunk időpontot ennél a fogászatnál. Szerencsére gördülékenyen ment az időpont egyeztetés.

A minap beszélgettem el ismét, mi történt a fogorvosnál. Teljesen pozitív benyomás tett rá az a fogászat, nem is fog máshova járni azontúl. Kedves, szakértő kezekben volt a fia, aki általában félni szokott a fogorvosoknál, de itt csak nevetgélt. Valóban nem volt szükség különösebb beavatkozásra, mert, mint kiderült, a fog csak tejfog volt, így ki fog majd bújna a jó. Viszont felhívták a figyelmet az alapos és rendszeres fogmosásra, mert azzal megelőzhető, a fogpótlás minden formája.

Örültem a sok pozitív tapasztalatnak és hogy ismét sikerült segítenem egy kiváló munkaerőnek. Ismét bebizonyosodott, hogy nincs lehetetlen, főleg ha ilyen nagyszerű szolgáltatásokra tud bukkanni az ember!