Ha megbízható céget keres, válassza az Rdealert

Az embernek nagyon fontos, hogy fiatalon szórakozzon eleget. Persze ez változik, ahogy idősödünk, de ez így is van rendjén. Akkor van baj, amikor valaki olyan szeleburdi marad, mint fiatal korában. Nem mondom, hogy én olyan komoly ember lettem, de azért sokat változtam. Főleg akkor szakadt a nyakamba először a felelősség, amikor a családunk megnyitotta a saját cukrászdánkat, ami egy kis családi vállalkozás volt. Mindenkinek megvolt a maga feladata, nekem nevezetesen az, hogy megtaláljam azt a helyet, ahonnan be tudjuk szerezni a szükséges gépeket. Nem riadtam meg a feladattól, tudtam, hogy jó vagyok a kutatásban. Így bukkantam rá az Rdealer oldalára, ahol pontosan ilyenekkel foglalkoznak. Forgalmaznak itt cukrászati gépeket, és mindenféle nagykonyhai gépeket is, amelyek mind magas minőségű olasz gyártmányok.

Engem az fogott meg először az Rdealer oldalán, hogy már 20 éve vannak a szakmában, és egy kis családi vállalkozásként kezdték. Belegondoltam, hogy lehet, hogy egyszer mi is ilyen sikeresek leszünk, és nagyon megörültem neki. Sokkal szívesebben támogatok olyan vállalkozásokat, amelyekről tudom, hogy hátszél nélkül, csupán saját munkával jutottak el oda, ahol napjainkban vannak. Az ilyenektől sosem irigylem a sikert, hanem igyekszem tőlük vásárolni munkájuk elismeréseként.

A szüleimnek nagy fejtörést okozott az, hogy mi lesz, ha meglesz a tökéletes gép, de nem tudjuk elhozni haza, mert nincs még olyan autónk, amivel ez megoldható lenne. Tudjuk, hogy egy saját cukrászdához szükséges mindenképp beszerezni egy ilyen nagy dobozos autót, de sajnos a keret szűkössége miatt először priorizálni kellett a dolgokat. Az autó pedig hátrébb került ebben a fontossági sorrendben. De megörültem nagyon, ugyanis láttam, hogy ha nem tudjuk a hazaszállítást megoldani, nem kell akkor sem pánikba esni, mert csak szólni kell az Rdealer munkatársainak a dologról, és igyekeznek megoldani a problémát minél előbb.

Ha nem szeretnénk látatlanban vásárolni, akkor nem is muszáj ezt megtenni, ugyanis az Rdealer telephelyén lehetőségünk van megtekinteni személyesen is a forgalmazott termékeket. Én azt szoktam, hogy az interneten előre már kinézem, hogy mi az, ami érdekel, mit szeretnék megvenni, és már célirányosan érkezem a helyszínre. Így nem fecsérlem feleslegesen se más idejét, sem pedig a saját időmet. Mindenképp pozitív dolognak tartom, hogy személyesen is meg lehet nézni a gépeket, mert ez a leendő vásárlókban csak erősíti a bizalmat, hiszen, ha a helyszínen meg lehet ezeket nézni, akkor az azt jelenti, hogy nincs mit titkolniuk. No, persze az is benne van a pakliban, hogy az ember nem szívesen fizet ki egy csomó pénzt valamiért, amit nem látott a saját szemével korábban. A szüleim nagyon hálásak voltak, hogy megtaláltam ezt a jó oldalt, és büszkék voltak rám.

Rdealer