Az út idején spórolj inkább, ne az árán

Hát megérkezett! Itt van újra a fesztiválszezon! Gyerekek, ezt nem szabad kihagyni! Semmi sem tud annyira kikapcsolni, mint ha egy fesztiválon tomboljátok ki magatokból az egész éves feszültséget. Szerencsére az ország különböző tájain számos helyen rendeznek már fesztiválokat, kisebbeket és nagyobbakat. Különböző időkben, különböző meghívott előadókkal és programokkal. És a mi a legfontosabb, hogy nagyon változatosak az áraik is. Egy fesztiválon kiereszteni a fáradt gőzt, az olyan programok közé tartozik, ami valóban megkíméli a pénztárcádat, hiszen tulajdonképpen, csak a jegyet és az ennivalódat kell kifizetni, mert egy jó kis sátorral minden további probléma meg van oldva.

Ja, és még egy dolog: természetesen az utazásodat is ki kell fizetned. Amióta a jogosítványom mellé már autót is vásároltam magamnak, nem igazán kérdés többé számomra, hogy az ilyen nagyobb utazásokra a kocsimmal vágok neki. Sok különböző helyre látogatok el nyaranta, ezért nem kérdés számomra, hogy minél gyorsabban oda akarok érni ezekre a helyekre. Éppen ezért nem vesztegethetem az időben a kerülő utakkal és mindig az autópályát választom, hogy ha az gyorsabb.

Autópályamatrica egyszerűen

Egy ideje már rátaláltam arra az oldalra, ahonnan a lehető legkönnyebben meg tudom váltani az autópályadíjakat. Én a www.autopalyamatrica.hu/megyei-autopalya-matrica oldalt fogom használni idén nyáron is. Még a tavalyi fesztiválszezon során ajánlotta nekem valaki, amikor a hazaút előtt realizáltam, hogy rosszul számoltam ki a dolgokat és lejárt a 10 napos matricám.

Ekkor szólt az egyik barátom, hogy hasznosabb lenne megyei matricát vennem, amennyiben tudom, hogy egy évben többször is azon az útvonalon kell majd haladnom. Ekkor mutatta meg nekem a www.autopalyamatrica.hu/megyei-autopalya-matrica elérhetőségét, amit ő maga már a mobilján applikáción keresztül használt. Engem már azzal is meggyőzött ez az oldal, hogy le tudom tölteni a telefonomra és nem kell feltétlenül, mindig a webhelyet felkeresni. Ugyanis elég gyakran feledkezem meg magamról, és ilyenkor tényleg jól tudnak jönni a gyorsabb megoldások.

Ezért én sem haboztam és rögtön átnéztem ezt az oldalt. Meg kell mondjam a többi funkciója is nagyon szimpatikus volt a számomra, ezért ezúttal már onnan rendeltem meg a matricámat, így elkerülhettem a hosszabb procedúrákat a benzinkútnál.

Azóta már, természetesen én is letöltöttem az alkalmazást és számtalan alkalommal tett nekem remek szolgálatot és abban is biztos vagyok, hogy ezt a nyaramat teljesen végig fogja kísérni, hiszen nagyon sok időt spórolt meg nekem, amit így sokkal hasznosabb dolgokra fordíthattam.