A hélium palack elengedhetetlen party kellék!

A múltkor arra készültem, hogy szervezzek egy házibulit, bár inkább nagyobban gondolkodtam, mint egy kicsi 10 fős iszogatós összejövetel. Már tök jól elterveztem mindent, voltak elképzeléseim az italokat, a zenét, meg persze a vendéglistát illetően. Egyik haver segítségét kértem az ötletelésben, mert úgy éreztem, hogy valami még hiányzik. Ő vetette fel, hogy mi lenne, ha héliumos lufi lenne a díszlet egy része. Lufit bárhol lehet kapni, így nem kell más nekünk, mint egy hélium palack. Azt is tudta, honnan rendeljünk.

Elmondta, hogy nem is olyan régen a húga sulis rendezvényére a szüleik kerestek hélium palackot, és a Gázpalackfutár oldalán megtalálták azt, amit kerestek. Ott is héliumos lufihoz kellett, és imádták a gyerekek. A héliumos lufi meg egy olyan dolog, ami soha nem megy ki a divatból. Így bátran rendeltünk mi is egy hélium palackot, és már elképzeltük, hogy milyen jót fogunk ökörködni a lufikkal.

A buli szervezése viszonylag gyorsan sikerült, és a hélium palack is hamar megérkezett. Pár napra szükségünk volt ahhoz, hogy a bulira minden készen álljon, és mindenkit meghívjunk. Hagytunk időt a meghívottaknak reagálni, persze azzal is számoltunk, hogy lesz, aki nem is szól, de jön, illetve az ellenkezője is könnyen előfordulhat.

A buli előtt egy nappal elkezdtünk készülődni, és a buli reggelén nekiálltunk a hélium palack segítségével egy csomó lufit felfújni. Nem tűnt annyira izgi mókának, de a buli feledtette ezt velünk, ráadásul a vendégek imádták a héliumos lufikat.

A Gázpalackfutárnak köszönhetően a hélium palack feledhetetlenné tett egy házibulit!