A bluetooh-os eszközök a szórakozáshoz is hozzá adnak

Sokszor szoktunk a barátainkkal összeülni, házibulit csapni. Néha én is tartok házibulit, mert megbízom bennük, é tudom, hogy nem teszik tönkre azért a berendezést, még a legvadabb alkalmak során sem. Így hát a napokban elkezdtem gondolkodni azon, hogy mi lenne a legmegfelelőbb cucc, ami emelné a party hangulatát. Mígnem rátaláltam az ajandek.varazslo.hu oldalra, amely nem csak különféle ajándékok gyűjtőhelye, hanem érdekes cikkek is vannak egy-egy témában. Én a bluetooth-os eszközökről olvasgattam, mert ez érdekelt, és például azt nem is tudtam, hogy a bluetooth nevében a H és a B betű skandináv rúnákhoz kapcsolódik, egészen pontosan a Haglazt és a Berkanant idézi.

bluetooth-os eszközök

A bluetooth lényegében arra jó, hogy különböző eszközöket kössön össze kábel nélkül. Például egy mobiltelefont egy hangszóróval. Nem véletlen, hogy ezt a példát hoztam, hiszen a következő bulira pont egy hangszórót szerettem volna venni. Rá is kattintottam a hangszóró szócskára és hirtelen rengeteg hangszórót dobott ki. Meg voltam elégedve velük, sőt, olyannyira, hogy dönteni se tudtam. Ekkor visszamentem a cikkre és elolvastam azt a részt is, hogy mire kell figyelni a vásárláskor.

Mivel tényleg az ár is változó, hiszen a legolcsóbb bluetooth-os hangszóró 2000 forint, a felsőbb kategória 25 ezer körül van. Én belőttem magamnak egy határt, ez a 10 ezer forint, ugyanis ennél többet már nem szeretnék rá költeni. És hogy mi alapján keresgéltem? Jól szóljon, lehetőleg minél hangosabban és designosan, jól nézzen ki. Ugyanis sok hangszóró biciklire, illetve kocsira is felszerelhető. De nekem ez nem volt lényeges. Azonban az a hangszóró, amelyen volt rádió, és ébresztőóra is, na az már tetszett. És pont belefért a keretbe. És van benne beépített mikrofon is, így hívást is lehet fogadni. Azt hiszem ez a favorit, és jó ár-érték aránnyal rendelkezik. Rögtön be is pakoltam a kosárba. Megrendeltem, és pár nap alatt ki is hozták. Jól mutatott a nappaliban és tényleg jól működött a bulin is. Azt hiszem, ez elég jó befektetés volt!